36 کوکتل شکرگزاری که همه را در میز شام تحت تاثیر قرار می دهد

1 ½ اونس. Mt.Gy Eclipse

ایمی راسین، نویسنده و مدیر نوشیدنی در La Marchande، IRIS، و North Fork Table & Inn، این نوشیدنی پاییزی را خلق کرده است. راسین می گوید: «The Pamper Me بهترین نوشیدنی برای نوشیدن پاییزی است. “سالین مقدار مناسب مرزه را برای متعادل کردن تلخی گریپ فروت روشن و پرتقال می دهد.”

1 اونس. سودا یا سلتزر

3 اونس شامپاین

½ اونس. ورموت شیرین

برای تهیه کوکتل: همه مواد را در یک لیوان شراب قرار دهید، سپس یخ را روی آن قرار دهید. با یک تکه گریپ فروت تزئین کنید.



منبع

2 داش تلخ نارنجی

½ اونس. آب گریپ فروت

½ اونس. شربت دارچین دمرارا

برای تهیه شربت: 4 عدد چوب دارچین را در 1000 گرم آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید. بازده آب دارچین را وزن کرده و به مقدار مساوی با شکر دمرارا ترکیب کنید. صاف کنید و ذخیره کنید.

محلول نمک 2 داش

برای تهیه محلول نمک: در یک قابلمه متوسط، مواد را روی حرارت متوسط ​​بجوشانید تا حل شود. با برداشتن حرارت به مدت 15 دقیقه خنک کنید، سپس به قطره چکان منتقل کنید و تا یک ماه در دمای اتاق نگهداری کنید. 2 قطره معادل یک پیمانه نمک است.