¼ قاشق چایخوری آب گل پرتقال
1 اونس. گرده اسپند
طرز تهیه ارگی اسپند: آجیل و ادویه ها را در فر تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند. آنها را نسوزانید. بگذارید کمی خنک شود. نبض در غذاساز؛ شما یک تنوع از تکه های بزرگتر و پودر و همه چیز در میان می خواهید. در قابلمه ای با شکر مخلوط کنید و آب را اضافه کنید. به تدریج حرارت دهید تا بجوشد، به مدت 10 دقیقه بجوشانید. تمام مدت هم بزنید. بگذارید خنک شود و یک شب بماند. از یک پارچه پنیر صاف کنید یا یک پارچه پنیر را روی یک تابه مسطح سوراخ شده با یک تابه دیگر بگذارید تا چکه ها را بگیرد. گلاب، آب گل پرتقال و کنیاک را در آخر اضافه کنید. در یخچال نگهداری شود.
برای تهیه کوکتل: همه مواد را در یک شیکر خنک شده اضافه کنید، حدود 30 ثانیه تکان دهید، در یک لیوان کوپه بریزید.
منبع
¼ قاشق چایخوری گلاب (⅙ اونس)
742 گرم شکر دمرارا (یا شکر خام)
226 گرم گردو (یا مغزهای دیگر)
3⅓ فنجان آب
فلفل دلمه آسیاب شده 8 گرم
1 اونس. آب لیموی تازه
1 اونس. تام گربه جین
مواد لازم برای گرده اسپند:
1 اونس. آنگوستورا تلخ
9 گرم چوب دارچین
درست کردن این نوشیدنی آسان نیست، اما مطمئناً میهمانان مهمانی که عاشق کوکتل های جین زمستانی هستند را تحت تأثیر قرار می دهد. سام نلیس، مدیر بار در Gin Lane Bar در مونپلیه، ورمونت، میگوید: «The Granite Street Sour که به نام خیابانی نه چندان دور از بار ما گرفته شده است، ادای احترامی به تاریخ غنی گرانیتی این منطقه است. «این کوکتل نمایشنامه کلاسیک معاصر ترینیداد ترش است. ما از تام کت جین بشکه ای استفاده می کنیم که با عسل خام ساخته شده است. فراتر از خط تیره، تلخی Angostura را می توان به عنوان یک روح نیز استفاده کرد! طعمهای آن زمستان را با نتهای قوی دارچین، میخک و سایر ادویههای پخت فریاد میزند. اورجات یک شربت مبتنی بر آجیل است و ما از اسپند پایدارتر در مقایسه با بادام اصلی استفاده می کنیم. این کوکتل دارای نتهای گرم و آرامشبخش است – وانیل خامهای، بلوط، و اسپند بوداده، همراه با ادویههای زمستانی تلخ آنگوستورا. این طعم ها آنقدر با هم جفت می شوند که باید آنها را روی سنگ بنویسیم. البته سنگ گرانیت.»
¼ اونس. کنیاک
1 گرم میخک کامل
¼ گرم بادیان ستاره ای