زیرا مواد بکار رفته بسیار بد مزه هستند و با دندان کنده نمی شوند. کاشت ناخن یکی از روش های آرایش ناخن است که امروزه در میان خانم ها بسیار محبوب شده است. کاشتن ناخن ها یکی از روش های مانیکور و زیبایی ناخن است که در کشور ما بسیار رواج پیدا کرده است. سپس، همینطور که قالب را روی ناخن نگه داشته اید، آن را به مدت ۶۰ تا ۹۰ ثانیه زیر دستگاه UV قرار دهید تا ژل به طور کامل خشک شود. برای این کار، یک لایه نازک از بیس کت را روی ناخن بمالید و ناخن را به مدت ۶۰ ثانیه زیر دستگاه UV قرار دهید. پس از این مدت ناخن هایتان را با دستمال پاک کنید و دوباره آن ها را درون ظرف استون بگذراید . هرکدام از روش های کاشت ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند و از نظر استحکام، ظرافت، عوارض، و نحوه مراقبت با یکدیگر متفاوت هستند. به طور کلی کاشته شدن ناخن ها عوارض چندانی ندارد.
استحکام ناخن ها بالا می رود و به راحتی نمی شکنند و خراب نمی شوند. ناخن ها در این روش به راحتی می شکنند و آسیب می بینند. زیرا کاشت به طور کامل روی ناخن را می پوشاند و اجازه نمی دهد شما بر روند و شدت مشکل خود نظارت داشته باشید. زیرا این کار می تواند بستر رشد قارچ بر روی ناخن را ایجاد کند و همچنین باعث شود نتوانید بر پیشرفت بیماری خود نظارت کنید. به کار گیری آن نیز دشوار نیست. ناخن های خود را با سوهان مرتب کنید و مدل نهایی دلخواه خود را به آن بدهید (اگر نمیخواهید از تیپ استفاده کنید). پس از تکمیل، از روغن کوتیکول و مرطوب کننده برای تأمین آب بستر ناخن خود استفاده کنید. برای افزایش ضخامت می توان یک یا دو بار دیگر نیز این کار را تکرار کرده و سپس سوهان کشی کنید. به طور معمول باید ۱۵ دقیقه به استون زمان بدهید تا کار خود را انجام دهد. اما اگر این کار توسط یک متخصص حرفه ای و تحت شرایط بهداشتی انجام نشود، ممکن است ناخن شما دچار عفونت های قارچی شود. همچنین، اگر هواگیری به درستی انجام نشود می تواند منجر به زرد شدن رنگ ناخن های شما شود.
اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد مجله خبری nazaninpretty لطفا به بازدید از وب سایت ما.
این مشکل باعث زرد شدن ناخن ها به مرور زمان می شود. در آخر نیز ناخن های خود را به مدت ۳۰ ثانیه زیر دستگاه UV قرار دهید تا تاپ کت به طور کامل خشک شود. پس از اینکه مواد را به طور کامل درون قالب پخش کردید، قالب را از انتهای ناخن روی سطح ناخن قرار دهید و آن را خوب فشار دهید. سپس روی آن را کمی سوهان بکشید تا گوشه های تیز آن گرفته شود و سطح صاف و مرتبی پیدا کند. معمولا در روش قالبی، روی ناخن احتیاجی به صاف کردن ندارد. به طور کلی ۴ نوع پودر برای کاشتن ناخن ها وجود دارد که به دو دسته پوشاننده و غیر پوشاننده تقسیم می شوند. بیس کت فواید زیادی برای ناخن دارد. سپس بیس کت را روی آن بمالید. پس از اینکه اکریلیک را روی سطح ناخن به طور یکنواخت پخش کردید، با سوهان قسمت های ناهموار آن را صاف کنید تا کاملا یکدست شود. پس از اتمام سوهان کشی و فرم دهی به ناخن، می توانید از یک لایه نازک تاپ کت روی ناخن استفاده کنید تا سطح آن کاملا صاف و براق شود. پس از خشک شدن ژل توسط دستگاه UV با استفاده از سوهان، ناخن را به فرم دلخواه حالت میدهند.
آیا ناخن کاشتن عوارض دارد؟ آیا کاشت به روش قالبی خطر دارد؟ ناخن مصنوعی یک روش زیبایی موقت است که میزان ماندگاری آن به شرایط آب و هوایی و نگهداری شما بستگی دارد. این روش یکی از بهترین روش های کاشت ناخن طبیعی است و برای کسانی مناسب است که ناخن های سالم و یک شکلی دارند. برای آماده سازی ناخن ابتدا کوتیکول های خود را با استفاده از پوشر کوتیکول به عقب برانید. در روش دیپینگ از پودر و پرایمر استفاده می شود. به طوری که رنگ ها در وسط ناخن ها با هم ادغام می شوند و یک هایلایت زیبا را ایجاد می کنند. ممکن است با فشار دادن قالب روی ناخن، مقداری از مواد از قالب بیرون بزند. اکریلیک مایع را در ظرف اکریلیک ریخته و مقداری پودر را در ظرف جداگانهای بریزید. بعد از اینکه ژل رنگی برداشته شد، ممکن است مقداری ژل شفاف در محل اتصال پرایمر و لایه اول ناخن شما باقی مانده باشد. به این صورت که ابتدا یک لایه پرایمر و بیس کت را به ناخن میزنند، سپس ناخن را درون ظرف پودر فرو میبرند. در این صورت، کافی است یک پنبه آغشته به الکل ایزوپروپیل را روی سطح نرم و صاف ژل بکشید و لایه چسبناک آن را پاک کنید.