طرز تهیه کیک کوکی کریستینا توسی — کیک کوکی ذرت نوار شیر


دو نوع آدم در این دنیا وجود دارد: کسانی که عاشق کلوچه هستند و کسانی که عاشق کیک هستند. (بله، شما می توانید هر دو باشید، و ما به آن بسیار احترام می گذاریم.) اگر میزبان یک مهمانی هستید – یا مسئول آوردن دسر هستید – باید هدف خود را تامین کنید. و ما دقیقا می دانیم که چگونه این کار را با یک کیک کوکی انجام دهیم.

همه چیز درباره کوکی ها: کتاب پخت نوار شیر

همه چیز درباره کوکی ها: کتاب پخت نوار شیر

همه چیز درباره کوکی ها: کتاب پخت نوار شیر

اکنون 10% تخفیف

اعتبار: آمازون

خوش شانس برای شما (و ما، tbh)، کریستینا توسی، موسس Milk Bar و نویسنده کتاب جدید همه چیز درباره کوکی ها، تصمیم گرفت بهترین دستور کیک کوکی خود را به ما معرفی کند. و مانند، او بدیهی است که می داند چه می کند. (اگر تا به حال در یک میلک بار بوده اید… می دانید.) برای دستورالعمل های آسان در مورد طرز تهیه کیک کوکی ذرت که در بالا می بینید، به ادامه مطلب بروید، از مراحل تهیه خمیر و سپس مراحل مونتاژ واقعی شروع کنید. کیک ooey-gooey (نکته حرفه ای: هر چه تعداد مخلوط ها بیشتر باشد، بهتر است). برای مهمانی بعدی خود یکی بپزید و بعد از شما کیک های کوکی در مراکز خرید در سراسر کشور میل کنید.

کیک کوکی نواری شیر

یک کیک کوکی 8 اینچی درست می کند

  • 1 چوب (8 قاشق غذاخوری) کره بدون نمک، نرم شده
  • ¾ فنجان + 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • ¾ فنجان آرد
  • ½ فنجان پودر ذرت
  • 3 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چایخوری آرد ذرت
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • ¼ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ⅛ قاشق چایخوری جوش شیرین

مراحل درست کردن پایه خمیر کوکی ذرت

  1. در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمائم پارویی، کره و شکر را به مدت 7 دقیقه روی متوسط ​​رو به بالا خامه بزنید. (میکسر نیست؟ روغن آرنج و قاشق به خوبی کار می کنند.) کناره های کاسه را بتراشید.
  2. تخم مرغ را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.
  3. آرد، پودر ذرت، آرد ذرت، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید و با سرعت کم آن را با دست و پا بزنید تا خمیر یکدست شود، بیش از 1 دقیقه. کناره های کاسه را خراش دهید. این خمیر اکنون آماده است تا به صورت کیک شیرینی درست شود!
chefsnightin

کودی گیلفویل

مراحل ساخت کیک کوکی

  1. فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. یک حلقه کیک 8 اینچی یا قالب فنری را اسپری کنید و آن را روی یک تابه نیم ورقه اسپری شده قرار دهید.
  2. پایه خمیر کوکی خود را آماده کنید. (ما با کیک ذرت می رویم چون خوشمزست، اما کتاب آشپزی جدید کریستینا گزینه های طعم شیرین تری دارد.)
  3. 1 تا 3 مخلوط را انتخاب کنید (به سمت چپ خود نگاه کنید) و ¼ فنجان از هر کدام را به کاسه خمیر اضافه کنید. روی کم به مدت 45 ثانیه مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
  4. خمیر کوکی ها را به طور یکنواخت در حلقه پهن کنید، مطمئن شوید که جدایی وجود ندارد و مخلوط ها در سراسر آن قابل مشاهده هستند.
  5. مخلوط های اضافی را در امتداد ¼ اینچ بیرونی لبه خمیر، درست در داخل حلقه بپاشید.
  6. 20 تا 22 دقیقه تا زمانی که شیرینی کاراملی شود، لبه های بیرونی صاف شود و مرکز رنگ و به سختی براق شود، بپزید.
  7. قبل از قالب زدن، بگذارید کاملا خنک شود. کامل سرو کنید یا به 8 قسمت برش بزنید.
پیش نمایش پنج مرحله برای ساختن تخته دسر قاتل |  جهان شهری

محتوای کوکی بیشتری می خواهید؟ این حتی نباید یک سوال باشد. غذاهای شیرین بیشتری را در کتاب آشپزی جدید توسی بیابید، همه چیز درباره کوکی ها: کتاب پخت نوار شیر، که در حال حاضر یکی از پرفروش ترین های نیویورک تایمز است(!).





منبع