دستور غذای زمستانی سفید Cosmo – کوکتل مهمانی مورد تایید دن لوی


اگر دن لوی جشن می گیرد، او این کار را با یک جهان وطنی در دست انجام می دهد. و، شگفت انگیز، ما کاملاً از آن حمایت می کنیم. کوکتل کاملا تارت مدتهاست که بوده است برانچ بزرگ ترفند مهمانی خالق – او آنقدر وسواس دارد که در واقع با Cointreau، لیکور پرتقال که طعم تند آن نوشیدنی را می دهد، شریک شد – و دوست دارد آن را برای مهمانانش صرف نظر از مناسبت سرو کند.

و در حالی که یک کیهان کلاسیک در هر زمان از سال لذیذ است، ریمیکس سفید-کرن که در اینجا می بینید کاملاً جشن است (رنگ! کرن بری!) و مطمئناً در هر مهمانی تعطیلات تحت تأثیر قرار می گیرد. درست کردنش هم فوق العاده عجیب است. منظورم این است که فقط به پایین نگاه کنید—فقط سه ماده و سه مرحله برای رسیدن به شکوه کوکتل زمستانی. یک کوپه و یک خلال دندان فانتزی (برای زغال اخته، ofc) بردارید و برای بی نقصی boozy x bougie آماده شوید. دیوید رز تایید می کند.

کیهان سفید زمستانی

  • 0.75 اونس Cointreau 2 اونس ودکا
  • 0.75 اونس آب لیموترش تازه
  • 0.25 اونس آب زغال اخته سفید
  1. همه مواد را داخل شیکر با یخ اضافه کنید. تکان دهید تا خوب سرد شود.
  2. در یک لیوان کوپه یا کوکتل صاف کنید.
  3. با یک زغال اخته (یا سه!) تزئین کنید.
دن لوی

کوینترو

خودشه! واقعا همینطوره که آسان! اکنون، با تمام زمانی که صرفه‌جویی کرده‌اید، قطعاً باید مصاحبه اخیر ما با دن لوی را بخوانید که در آن او همه چیز را در مورد چگونگی انجام درست سرگرمی می‌گوید.





منبع