PSA: فقط به این دلیل که شما در حال برگزاری یک مهمانی هستید به این معنی نیست که باید ساعت ها در آشپزخانه پنهان شوید. دیگر نیازی به تهیه یک غذای اصلی و کناری برای مهماندار شدن با خانم ها ندارید – بالاخره قرن بیست و یکم است – فقط باید به اندازه کافی غذای خوب بخورید تا میهمانان خود را در طول شب راضی کنید. TBH، فینگر فودها زبان عشق جدید ما در مورد میزبانی هستند (ما همچنین در رابطه متعهدانه با ضدعفونی کننده دست هستیم) و هیچ کس بهتر از سرآشپز النا بسسر، ظرف غذا را انجام نمی دهد.
غذاخوری ساکن بروکلین و بزرگ شده در شیکاگو – که ممکن است او را از میزبانی برنامه Food Networks بشناسید بهترین چیزی که تا به حال خوردم و صبحانه با Besser– یک یا دو چیز در مورد ساخت شاهکارهای لقمه ای می داند و یکی از دستور العمل های مورد علاقه خود را با ما در میان گذاشته است. ~ راهنمای غذای مهمانی ما~ (که می توانید در شماره دسامبر ما با کوئینتا برانسون روی جلد پیدا کنید!). برای دنبال کردن دستورالعمل های بسیار آسان در مورد نحوه درست کردن یک کروستینی با طعم بسیار فانتزی به ادامه مطلب بروید.
Crostini پنیر بز پوسته پوسته پسته و کنجد سیاه
18 قطعه می سازد
- 2 فنجان زغال اخته تازه یا منجمد
- ½ فنجان عسل یا شربت افرا
- ۱ عدد پرتقال متوسط، پوست گرفته و آب گرفته
- 1 نان باگت، به صورت گردهایی به ضخامت نیم اینچ بریده شده است
- ½ فنجان روغن زیتون، به علاوه بیشتر برای چکاندن
- 1 حبه سیر بزرگ، پوست کنده
- ¼ فنجان پسته پوست کنده و برشته شده، ریز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری کنجد سیاه برشته شده
- 1 10 اونس پنیر بز چوبی
- ¼ فنجان پیازچه ریز خرد شده
- فر را با دمای 450 درجه گرم کنید. زغال اخته، عسل، پوست و آب پرتقال، 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه آسیاب شده را در یک قابلمه با هم ترکیب کنید. حرارت را روی متوسط رو به بالا بگذارید و بپزید و هم بزنید تا کرن بری ها تجزیه شوند، حدود 5 تا 7 دقیقه. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
- نان ورقه شده را به یک ورقه پخت اضافه کنید و هر دو طرف را با روغن زیتون بمالید. به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید و 3 تا 5 دقیقه دیگر بپزید. از فر خارج کرده و با سیر بمالید. نمک بزنید، آن را برگردانید تا قسمت مزه دار شده رو به پایین باشد و کنار بگذارید.
- پسته و دانه های کنجد را در یک بشقاب بزرگ و صاف قرار دهید و با هم مخلوط کنید. پنیر بز را اضافه کنید و آن را در مخلوط بغلتانید و به آرامی فشار دهید تا پنیر بزی پوشانده شود.
- برش هایی به ضخامت ¼ اینچ از پنیر بز روکش شده را برش دهید. روی کروستینی قرار دهید. میل، پیازچه، نمک دریایی و کمی روغن زیتون را اضافه کنید.
از بهترین دستور العمل های Besser بیشتر می خواهید؟ به شدت توصیه میکنیم او را در اینستا دنبال کنید (ممکن است روی صفحه نمایش خود آبریزش کنید).
ویرایشگر سبک زندگی
Hannah Chubb ویراستار سبک زندگی است جهان شهری، شامل همه چیزهای خانه، مسافرت، غذا، سلامت، شغل و موارد دیگر است. او تقریباً هر ساعت از روز را صرف مراقبت از اینترنت برای بهترین محصولات جدید، گرایشها و مقاصد سفر میکند. معمولاً میتوانید در Zillow یا Airbnb او را در جستجوی خانههایی بیابید که توانایی خرید آن را نداشته باشد، غذای بعدی خود را قبل از رسیدن به رستوران برنامهریزی کند، یا بارها و بارها و بارها و بارها و بارها و بارها در پلوتون در تمام کلاسهای جاستین بیبر شرکت کند. او را در اینستاگرام دنبال کنید.
ریچل بازیگری کارگردان سبک زندگی است جهان شهری. او در سبک زندگی، مسافرت، عروسی و محتوای حرفه ای تخصص دارد و نوشته هایش در Marie Claire، REAL SIMPLE، The Knot و غیره ظاهر شده است. او را در اینستاگرام دنبال کنید.

ویرایشگر لوازم جانبی ارشد
Andrea Zendejas ویرایشگر ارشد لوازم جانبی در جهان شهری، جایی که او بیش از 5 سال کار کرده است. آندریا علاوه بر نظارت بر صفحههای خرید کتاب، جواهرات، کفشها و کیفهای زیبا و لباس را برای تمام داستانهای مد و جلد میکند. او همچنین داستانهای زیبایی و داستانهای مد مختلف را برای دیجیتال طراحی میکند. آندریا قبلا در CR Fashion Book، SELF Magazine و Women’s Health کار می کرد و به سایت های دیجیتالی کمک کرده است. بازار هارپر و ماری کلر. او را در اینستاگرام دنبال کنید.