آشنایی با PLC های زیمنس سبز دانش

توجه داشته باشید که زمان خرید هر یک از plc های زیمنس باید در مورد کیفیت و تعداد ورودی و خروجی دیجیتال آنها اطلاعات بیشتری کسب نمایید. پی ال سی دلتا یکی از نام های آشنا و شناخته شده در صنعت اتوماسیون صنعتی به شمار می رود.PLC دلتا PLC Delta، تجهیزات کامل و جامعی را در حوزه اتوماسیون صنعتی عرضه می کند. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که این نوع از پی ال سی ها، متناسب با نوع نیاز صنایع در مدل های متنوع و مختلفی طراحی و تولید می شوند.پی ال سی های delta را به راحتی می توان از پروژه های کوچک تا بزرگ صنعتی طراحی و پیاده سازی نمود.

انواع پی ال سی زیمنس در صنایع ( Types of Siemens PLC in industries )1399/12/03

حتی امکان این هست که LOGO PLC را به سایر پی ال سی‌های زیمنس مانند S متصل کنید. بدین ترتیب، شما می‌توانید از آن در سیستم‌های بزرگتر استفاده کنید. اگر قبلاً با LOGO PLC آشنا هستید، توصیه می‌شود که با کیت استارتر Siemens S ادامه دهید. آخرین نسخه‌ای که از سری LOGO منتشر شده Siemens LOGO 8 نام دارد.

شما باید به خوبی بدانید که این نمونه پی ال سی های درون بازار به نسبت دیگر پی ال سی ها با برندهای متنوع محبوب تر هستند. مینی پی ال سی ها به صورت کامپکت ساخته شده و کوچکترین عضو از خانواده کنترل کننده های منطقی هستند. مینی پی‌ال‌سی در مقایسه با دیگر انواع کنترلرهای منطقی دارای محدودیت هایی بوده و در اتوماسیون صنایع کوچک، هوشمند سازی منازل و غیره استفاده می شود.

پی ال سی S7-1200 زیمنس

علاقه مندان به رشته های برق و الکترونیک، مکانیک و تعمیرات جهت اطلاع از شرایط ثبت نام در این دوره ها می توانند با شماره های آموزشگاه تماس بگیرند. هر کدام از این 3 سری، خود به دسته‌های دیگری نیز تقسیم بندی میشوند و بسته به نیاز کاربر و قیمت میتوانند در پروژه‌های مختلف به کار روند. از دیگر ویژگیهای این سری میتوان به سرعت عملکرد بسیار بالا در حد میلی ثانیه، تنوع مدلها در دو ساختار کامپکت ماژولار، طول عمر بالا و استهلاک مکانیکی پایین و … اشاره کرد. قبل از هر چیز بهتر است اشاره ای کنیم به اینکه خرید plc مد نظر شما باید بر اساس چه معیارهایی باشد.

مدل دیگر پی ال سی از این خانواده S7-400 می باشد که دارای حوزه عملکرد بسیار گسترده ای بوده و به صورت ماژولار می باشد. این مدل قابلیت پوشش دهی سیگنال های بسیاری را داشته و به راحتی قابل توسعه می باشد. برنامه نوسیی این پی ال سی تیز توسط نرم افزار STEP7 زیمنس نوشته شده است.

در این سیستم که به آن Redundant هم گفته می شود، دو cpuزیمنس وجود دارند که در جایگاه رزرو یکدیگر عمل می کنند. به این صورت که اگر در حین انجام کار، یکی از cpu ها یا ماژول های روی آن، دچار نقص شوند و به خطا بخورند، cpu دیگر جایگزین آن می شود تا پروسه به درستی به پایان برسد. در زمانی که عمل سوئیچینگ درحال انجام است، خروجی ها ثابت و بدون تغییر می مانند تا کار بی نقص انجام شود. برای برنامه نویسی این plc ارزشمند از نرم افزار step7 و پکیج H-System استفاده می گردد. از سوی دیگر و علی رغم برخورداری پی ال سی ها از مزایای فراوان، از کنار معایب و نقاط ضعف این تجهیزات نیز نمیتوان به سادگی عبور کرد.

  • وظیفه این ماژول، این است که اتصال بین سنسور ها و محرک ها را با سیستم فراهم آورد.
  • ظرفیت حافظه این PLCها نیز بر اساس ظرفیت ورودی/خروجی آن ها متفاوت خواهد بود.
  • مصرف انرژی در پی ال سی بسیار کمتر از مدارهای رله ای است و نویزهای الکتریکی و صوتی توسط آنها ایجاد نمی گردد.
  • S7-200 بصورت Compact بوده و برای سیستم های سیماتیک کنترلی کوچک بکار می رود.
  • بخشی که وضعیت فرآیند و فرمان های لازم را با استفاده از مبدل ها به سیگنال های الکتریکی تبدیل می نماید.

آشنایی با PLC های زیمنس سبز دانش

امروزه استفاده آنها در صنعت بسیار کم شده و اکثر آنها با سیستم های جدیدتر تعویض شده اند. جهت خرید و مشاهده مشخصات فنی و مقایسه انواع PLC دلتااینجا کلیککنید. در مقایسه با S7-300 سرعت پردازش بالاتر , plc زیمنس حافظه ی بیشتر و امکانات وسیع تری را دارد.

این نوع کنترلر از باد و هوای فشرده به عنوان منبع تغذیه استفاده می کند. در مدل زیمنس، این نوع پی ال سی با عنوان PLC LOGO شناخته می شود. کاربرد در پروژه های کوچک و برخورداری از حدود ۴۰ خروجی و ورودی، از مهمترین ویژگی های این نوع plc تلقی می گردد. عملکرد یکپارچه، مقیاس پذیری وسیع و کاربری راحت و آسان، برخی از ویژگی های مهم و حائز اهمیت انواع plc زیمنس به شمار می آید. ناگفته نماند که پی ال سی های شرکت زیمنس امتحان خود را به عنوان یک کنترل کننده پیشرفته و کاربردی، به خوبی پس داده است.